Garage Anas

GARAGE ANAS © 2015

Powered and Designed by

Network-IT

SERVICE

VRIENDELIJKE

Voor ons komt u als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals uw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen u niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we u met ons Onderhoud een scherpgeprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage

ONDERHOUD

TOP

Service en kwaliteit staat bij Garage Anas hoog in het vaandel. En bij Garage Anas kunt u ook met elk automerk terecht voor uw onderhoudsbeurt. Of dat nu is om de remblokken te vervangen, de auto te laten uitbalanceren of een storing op te lossen op uw dashboard. Bij Garage Anas kunt u voor al uw auto onderhoud terecht.

AFWERKING

PRO

Dat is ons statement en ook direct het unieke karakter van Garage Anas. De monteurs van Garage Anas zijn gediplomeerd en kunnen vakkundig iedere auto reparatie uitvoeren voor elk automerk. Of het nu gaat om de revisie van een motor of het vervangen van een versnellingsbak, u zult tevreden zijn en snel weer met een goed functionerende auto de werkplaats kunnen verlaten.

ONZE STIJL

Naarmate u kilometers aflegt, slijten de onderdelen en kennen vloeistoffen zoals motorolie of koelvloeistof een natuurlijk verlies.

Een regelmatig onderhouden wagen heeft minder kans op autopech, is veiliger onderweg én gaat langer mee.

Een zwaar beladen auto, hoge rijsnelheid, vinnige rijstijl of ondermaatse staat van de weg … Het zijn allemaal factoren waardoor uw banden verslijten. Omdat u baat hebt bij een stel ‘gezonde’ en veilige autobanden.

 

U kan jaarlijks al honderden euro’s besparen op je wagen door rekening te houden met enkele eenvoudige details. Bij Anas geven we u graag wat nuttige tips mee om te besparen.

Remblokken, remschijven, remschoenen, remklauwen en hydraulische onderdelen slijten af omdat ze continu gebruikt worden. Om de goede werking van uw wagen en uw veiligheid achter het stuur te garanderen, raadt Midas aan uw remsysteem regelmatig te laten controleren.

DIENSTEN

ONZE

ONZE

Kleine en grote onderhoud en herstelllingen van ALLE merken

Plaatsen en verkoop van banden

Vervangen van remmen en remvloeistof

- Voorbereiding autokeuring

- Diagnose voor elke voertuig

- Originele onderdelen

Ervaringen

Klant

Ik had problemen met mijn wagen en het was al vrij laat. Toch kon ik nog zonder problemen en zonder afspraak terecht bij Garage Anas. Het probleem was zelfs in een mum van tijd opgelost waardoor ik weer snel op de baan was.

CONTACTEER

ONS

ADRES: Battelsesteenweg 256, 2800 Mechelen

0486 54 68 32